Jos organisaatiollanne on edessä muutoshanke, jonka läpiviemiseen ei ole riittävää osaamista tai aikaa, voi väliaikaisen johtajan tai asiantuntijan rekrytointi olla avain onnistumiseen.

Pro-Sourcen Interim-palvelun avulla saat määräaikaiseen tehtävään huippuammattilaisen mittatilaushankintana. Hyödynnämme 17 vuoden kokemustamme korkeatasoisesta johdon suorahausta kartoittaaksemme ja etsiäksemme tarpeisiinne sopivan henkilön.

Interim-johtaja tai asiantuntija sopii hyvin esimerkiksi rajatun muutosprojektin läpivientiin, uuden toiminnon käynnistämiseen, toiminnon alasajoon tai saneeraukseen, verkkopalvelun uudistamiseen tai perustamiseen, toimintojen digitalisointiin, vanhempain- tai vuorotteluvapaan sijaisuuteen tai pitkien sairaslomien sijaisuuksiin.

Interim-palvelun hyödyt:

  • Muutoksen tekijä on tiimiin sitoutunut, tulosvastuullinen johtaja tai asiantuntija – ei ulkopuolinen konsultti
  • Mahdollistaa tehtävään juuri sopivan persoonan valitsemisen: esim. rakentaja, tehostaja tai säilyttäjä
  • Fokus tehokkuudessa ja tuloksissa: sovitut asiat viedään maaliin sovitussa ajassa
  • Tiimille uhan sijasta mahdollisuus: kenenkään paikka ei ole vaakalaudalla
  • Ulkopuolelta tuleva johtaja tai asiantuntija ei joudu yhtä helposti sisäisten ristiriitojen jarruttamaksi
  • Ei lisää yrityksen henkilöstömäärää tai hallinnollisia kuluja: rahat voidaan ottaa esim. markkinointibudjetista
  • Ei ylimääräisiä työnantajakuluja, kuten lomia tai sairaspoissaoloja
  • Joustava aikatauluttaa
  • Helppo budjetoida

Interim-tarina

Ulla Koivula
Case: PlusTV, Jämerä Kivitalot

”PlusTV:llä toimin interim-johtajana maksu-tv -liiiketoiminnan pystyyn laittamisessa, markkinoinnissa ja myynnissä. Jämerä-Kivitaloilla tehtävänäni puolestaan oli digitalisoida myynnin ja markkinoinnin prosessit. Molemmat olivat äärimmäisen antoisia ja tuloksellisia projekteja, molemmille osapuolille.

Interim-johtajuudessa yhdistyy mielestäni kahden roolin parhaat ominaisuudet: konsultin ulkopuolinen näkemys sekä johtajan tulosvastuu. Jälkimmäisen kannalta on oleellista, että saan tehtävässä valtuudet toimia osana johtoryhmää ja tiimiä. Pidän interim-roolissa sen tavoitteellisuudesta. Nautin muutostilanteiden asettamista haasteista ja siitä, että voin tuoda organisaatioon uutta energiaa ja osaamista. Aamuisin on todella helppo olla motivoitunut ja innostunut uudesta työpäivästä – vaikka se minulle muutoinkin on aika luonnollista ;)”Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

LASSE PEHTO
Senior Partner

OTA YHTEYTTÄ
LAURI SIPILÄ
Senior Partner

OTA YHTEYTTÄ
Markku Kaijala
MARKKU KAIJALA
Senior Partner

OTA YHTEYTTÄ

MARIANNE NEVA
Senior Consultant

OTA YHTEYTTÄ

Interim-johtaja & asiantuntija:

Kun olet kiinnostunut toimimaan Interim-toimeksiannoissa kauttamme, niin käythän jättämässä tietosi kantaamme Uraportaalissamme. Klikkaa uraportaalin etusivulta connect ja muista vastata Interim-aiheiseen kysymykseen. Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä heti kun osaamistasi vastaava uusi toimeksianto aukeaa.

Siirry UraportaaliimmeJätä yhteydenottopyyntö