Kehitä liiketoimintaasi ELY-tuella – Johtaminen ja henkilöstö

ELY-keskus tukee pk-yritysten kasvua ja kehittymistä, sekä uusien työpaikkojen syntyä. 

Kaikessa liiketoiminnan kehittämisessä johtaminen ja henkilöstö ovat etusijalla. Mitä tahansa liiketoiminnan kehittämistä suunnitteletkin, nämä asiat pitää hoitaa ensin kuntoon. Ely-keskus on valinnut Pro-Source Oy:n Markku Kaijalan vastuukonsultiksi – Johtaminen ja henkilöstö -alueella.


MIHIN
ELY-keskuksen palvelussa keskitytään strategiseen henkilöstöjohtamiseen. Tarvitsetko tukea yrityksen ja henkilöstön johtamiseen? Kaipaako yrityksesi rekrytointiosaaminen vahvistamista?

MITÄ
Yrityksesi tarpeiden mukaan voimme keskittyä esimerkiksi hallitus-, johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyyn, henkilöstön osaamiseen, motivointiin, rekrytointiin tai työhyvinvointiin.
Teemme strategisen suunnitelman valitsemasi osa-alueen kehittämiseksi.

KENELLE
ELY-keskuksen palvelu sopii toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla. Pk-yritys, jossa enintään:

250 työntekijää, liikevaihto 50 milj., tase 43 milj.

MITEN
Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana. Työpajat voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen mukaan joko lähitapaamisina tai etäyhteydellä Teamsin välityksellä.Miksi Pro-Source?

Pro-Source Oy on toiminut johtamisen, henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin alueella yli 20-vuotta – olemme nähneet valtavan kirjon mahdollisuuksia ja kehittämisalueita. Olemme rekrytoineet yli 1.000 asiantuntijaa, kehittäneet tiimejä ja johtoryhmiä, sekä auttaneet asiakkaitamme saneerauksissa ja yt-neuvotteluissa.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja keskustellaan soveltuisiko ELY-tuettu konsultointi sinun yrityksesi tarpeisiin:

Markku Kaijala
+358 400 507 313
markku.kaijala@prosource.fiMiten pääset mukaan?

Hakeminen on helppoa. Saat päätöksen tavallisesti noin viikossa. Tee hakemus Aluehallinnon asiointipalvelussa. Yritysten kehittämispalvelut ovat palveluvalikossa alimpana. Sähköisen asioinnin neuvontaa ja palveluun liittyvää yleisneuvontaa tarjoaa Yritys-Suomen puhelinpalvelu numerossa 0295 020 500. Sähköisen asioinnit valtuudet haetaan suomi.fi -sivuston kautta.Luettavaa aiheen tiimoilta:


Lue Markku Kaijalan tuoreet artikkelit aiheesta

Huippujen houkutteleminen vaatii enemmän ajatustyötä

Yrmyä johtajaa ei palkkaa enää kukaan


Tutustu myös aiheesta kirjoittamiimme kirjoihin