Header Kutsu Kämp2018 

Miten johtaa sitä, mitä ei voi johtaa?

 

Suuri kiitos kaikille osallistujille, sekä etenkin upeille panelisteille hienosta seminaarista. Toivottavasti saitte laillamme paljon uusia ajatuksia tulevaisuuden johtamiseen sekä monta uutta mielenkiintoista tuttavuutta. Ensi vuoden seminaari on jo rakenteilla, nähdään siellä!

Terveisin Pro-Source Oy


Tervetuloa Pro-Sourcen perinteiseen kuumaan aamuun Kämpin Peilisalissa perjantaina 5.10. Tuomisina täältä saat varmasti ajatuksia oman organisaatiosi kehittämiseen ja uusia kontakteja ajatuksiesi sparraamiseksi. Viime vuonna paikalla oli 80 päättäjää, tänä vuonna paikalla sekä julkiset että yksityiset päättäjät.

OHJELMA

08:30 Brunssi, kontaktoitumista ja herkuttelua
09:00 Tervetuloa – Lauri Sipilä, tilaisuuden juontaja, Pro-Sourcen Senior Partner ja hallituksen jäsen
09:05 Mount Everestin valloitus  ja johtamisen ketteryys – taustana uunituore globaali tutkimus Future of work 2018Markku Kaijala

Ketterä johtaminen: tärkeimmät ominaisuudet, suurimmat haasteet, roolit äkillisissä muutostilanteissa, tiimin rakentaminen.

09:40 Paneelikeskustelu – Mikael Jungner, Mika Maliranta, Sabah Samaletdin, agitaattorina Lauri Sipilä ja yleisö

Aluksi panelistien omat hypoteesit á 5-10 min

Miten johtaa sitä, mitä ei voi johtaa?

Mitä osaamista tarvitset tänään? Onko se samaa, mitä huomenna tarvitset?

Julkinen tai yksityinen organisaatio, samat lait, samat säännöt, mistä erot?

Miten rakentaa kilpailukykyinen organisaatio, jos ei tiedä mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan?

11:00 Samppanjatarjoilu ja vapaata väittelyä aiheesta ja aiheen vierestä. Keskustele panelistin, kilpailijan, kumppanin tai pressin kanssa haasteista ja ratkaisuista.

Tilaisuus päättyy kello 11:30

 

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella.

 

Selaa listaa ilmoittautuneista

 

PUHUJAT

 

Mikael Jungner

 

Mikael Jungner

Mikael Jungner tunnetaan SDP:n puoluesihteerin ja Ylen toimitusjohtajan tehtävien lisäksi mm. viestintätoimisto Kreabin Suomen-yhtiön toimitusjohtajana sekä yhtenä poliittista päätöksentekoa uudistavan Liike Nyt –kansanliikkeen perustajista.

Paneelikeskustelun alustus: Johtamisessa haetaan nyt viisautta palaamalla ihmiselle lajityypilliseen tapaan toimia yhdessä. Psykologia, biologia ja lääketiede painavat tässä enemmän kuin vanhat opit hierarkioista.

 

 

 

Mika Maliranta

 

Mika Maliranta

Mika Maliranta toimii tutkimusjohtajana Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa (Etla) sekä taloustieteen professorina Jyväskylän yliopistossa.

Hän on tehnyt runsaasti sekä akateemista että ei-akateemista tutkimusta yritysten kilpailukyvystä, tuottavuudesta, työmarkkinoiden toiminnasta ja talouden kasvusta. Hän on kirjoittanut yhdessä professori Ari Hyytisen kanssa taloustieteen oppikirjan nimeltään Yritysjohdon taloustiede.

Paneelikeskustelun alustus: Kilpailukyky, johtamiskäytäntöjen laatu ja luova tuho. Ks. World Management Survey ja Management and Organizational Practices Survey.

 

 

Sabah Samaletdin

 

Sabah Samaletdin

Sabah Samaletdin toimii  JIK-kuntayhtymän johtajana. JIK-liikelaitoskuntayhtymä on Ilmajoen ja Kurikan kaupungin yhdessä perustama. Se tuottaa jäsenkunnilleen terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon palvelut sekä Kurikan sosiaalitoimen palvelut. Samaletdin on toiminut Myrskylän kunnanjohtajana vuodesta 2015, sekä muun muassa Evijärven kunnanjohtajana, sekä Kunta-asunnot Oy:n palveluksessa.

Paneelikeskustelun alustus: Julkinen tai yksityinen organisaatio, samat lait, samat säännöt, mistä erot? Miten rakentaa kilpailukykyinen organisaatio, jos ei tiedä mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan?

 

 

Markku Kaijala

 

Markku Kaijala

Markku Kaijala on Pro-Source Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hän tekee yhteistyötä suomalaisten ja kansainvälisten yhtiöiden kanssa auttaen heitä rakentamaan paremmin toimivan organisaation ja johtamismallin jatkuvasti muuttuville markkinoille.

Suorahaku-uransa aikana Markku on luennoinut rekrytoinnista ja urasuunnittelusta useissa eri yrityksissä ja oppilaitoksissa, sekä kirjoittanut kirjan Rekrytointi – Tehtävään vai yhtiöön.

 

 

 

 

HOTEL KÄMP, Peilisali 
Kluuvikatu 2
00100 Helsinki

katso sijainti kartalla

 

Tähän mennessä ilmoittautuneita: