Työvoiman vuokraus tarjoaa riskittömämpiä henkilöstöratkaisuja, tilapäisesti tai pysyvästi. Organisaatio voi vahvistaa tärkeää erityisosaamistaan joko rekrytoimalla osaajan omaan palvelukseensa, tai asiantuntijavuokrauksen keinoin. Asiantuntijavuokraus tuo organisaatiolle joustavuutta, vaivattomuutta ja riskittömyyttä. Organisaatio voi lisätä resursseja ja syventää henkilöstön osaamista juuri siinä kehitysvaiheessa ja niillä alueilla, joilla se asiantuntemusta ja henkilökuntaa eniten tarvitsee. Pro-Source henkilöstövuokrauskumppanina on arjessa mukana, tukemassa asiakkaiden kasvua ja rakentamassa menestyviä tiimejä.

Palvelemme asiakasyrityksiämme aina startupeista kansainvälisiin pörssiyrityksiin, ja tuemme heidän henkilöstötarpeiden täyttymistä aina yksittäisistä tekijöistä kokonaisiin tiimeihin tai yksiköihin työnjohtoineen. Henkilöstövuokraus on yritykselle vaivaton tapa hallita vaihtelevia resurssitarpeita sekä työllistää silloinkin, kun työvoimatarpeen lopullista kestoa ei tiedetä, tai töiden jatkuvuudesta ei ole varmuutta.

Jos uskot, että sinulla on pitkällä aikavälillä tarve palkata vuokrahenkilö omaksi työntekijäksesi, niin tutustu Try & Hire -palveluumme

 

Miksi henkilöstövuokraus kannattaa?

 • Henkilöstövuokraus mahdollistaa oikea-aikaisen resursoinnin.
 • Pääset hyödyntämään Pro-Sourcen tehokasta rekrytointiprosessia, sourcaamista ja laajaa osaajaverkostoa. Sinä säästät sen ajan muun tekemiseen.
 • Henkilöstövuokrauksen hinnoittelun myötä henkilöstökulujen ennustettavuus ja kustannustehokkuus paranee. Sairaslomat, loma-ajat, lomakorvaukset, arkipyhät, työterveyshuolto jne., sisältyvät hintaan.
 • Työnantajamielikuvasta huolehtiminen, aina rekrytointiprosessista työsuhteen päättämiseen, on Pro-Sourcen ydinosaamista.
 • Saat henkilöstövuokrauksen avulla tarvittaessa ulkoista erityisosaamista tiimiisi.


Henkilöstövuokrauksen kautta motivoitunutta vuokratyövoimaa tiimiin

Henkilöstöala HELA ry:n tekemän vuokratyöntekijätutkimus (HPL, 2022) mukaan, jopa 71 % vastaajista ilmoitti olevansa innostunut työstään. Perustöitä tekevän palkansaajan luku on hieman pienempi. Tutkimukseen vastasi yli 7000 vuokratyöntekijää. HPL:n tekemät tutkimukset paljastavat, että vuokratyöntekijöiden mielipiteet henkilöstövuokrausta kohtaan ovat kehittyneet myönteiseen suuntaan ylipäänsä, sillä 93 % tekijöistä suosittelisi vuokratyötä tuttavilleen.

Tutkimusta tukee myös oma kokemuksemme. Henkilöstövuokrausalan ammattilaisina haluamme olla vaikuttamassa siihen, että toisilleen sopiva yritys ja työntekijä kohtaavat, emmekä usko työntekijöiden eriarvoistamiseen työpaikoilla, työsuhdetyypistä riippumatta.


Miten henkilöstövuokraus toimii ja miksi sitä käytetään?
 

 • Työtehtävän täyttäminen alkaa perusteellisesta tarvekartoituksesta ja tehtäväprofiilin määrittämisestä.
 • Perehdymme huolella potentiaalisten hakijoiden osaamiseen, persoonallisuuteen sekä motivaatioon.
 • Esittelemme tehtävään parhaiten sopivat tekijät, joista lopullisen valinnan tekee aina asiakkaamme, toki meidän tuellamme.
 • Luomme sopimukset kaikille osapuolille sekä huolehdimme niiden oikeellisuudesta.
 • Pro-Source, vastuukonsultin johdolla, huolehtii työntekijän koko työkaaresta.
 • Asiakkaalla on mahdollisuus päättää vuokrahenkilön käyttäminen, tai palkata vuokrahenkilö omille palkkalistoilleen joustavasti sopimuksen mukaan.

Hinnoittelu:

Palvelun hintarakenne kerroinpohjainen, eli maksatte 1,7 – 2,2 kertaa henkilön palkan kuukausittain – tämä kustannus sisältää Tyel-maksut, arkipyhäkorvaukset, loma-ajan palkan sekä lomakorvaukset, työterveyshuollon ja muut pakolliset maksut.

Pro-Source on Henkilöstöala HELA ry:n pitkäaikainen jäsen ja autamme mielellämme työsuhteisiin liittyvissä juridisissa kysymyksissä myös henkilöstövuokrauksen osalta.Kysy lisää asiantuntijoiltamme