Interim-johtajuus

Jos organisaatiollanne on edessä muutoshanke, jonka läpiviemiseen ei ole riittävää osaamista tai aikaa, voi väliaikaisen johtajan tai asiantuntijan rekrytointi olla avain onnistumiseen.

Pro-Sourcen Interim-palvelun avulla saat määräaikaiseen tehtävään huippuammattilaisen mittatilaushankintana. Hyödynnämme yli 20 vuoden kokemustamme korkeatasoisesta johdon suorahausta kartoittaaksemme ja etsiäksemme tarpeisiinne sopivan henkilön. 

Interim-johtajan käyttö ei muodosta työsuhdetta, ja sen kustannukset perustuvat kiinteään kuukausihintaan. Pyrimme löytämään oikean henkilön kuukauden kuluessa. 

Interim-johtajuus sopii hyvin esimerkiksi rajatun muutosprojektin läpivientiin, uuden toiminnon käynnistämiseen, toiminnon alasajoon tai saneeraukseen, verkkopalvelun uudistamiseen tai perustamiseen, toimintojen digitalisointiin, tai pitkien sairaslomien sijaisuuksiin. 

Interim-palvelun hyödyt:

  • Muutoksen tekijä on tiimiin sitoutunut, tulosvastuullinen johtaja tai asiantuntija – ei ulkopuolinen konsultti 
  • Mahdollistaa tehtävään juuri sopivan persoonan valitsemisen: esim. rakentaja, tehostaja tai säilyttäjä 
  • Fokus tehokkuudessa ja tuloksissa: sovitut asiat viedään maaliin sovitussa ajassa 
  • Tiimille uhan sijasta mahdollisuus: kenenkään paikka ei ole vaakalaudalla 
  • Ulkopuolelta tuleva johtaja tai asiantuntija ei joudu yhtä helposti sisäisten ristiriitojen jarruttamaksi
  • Ei lisää yrityksen henkilöstömäärää tai hallinnollisia kuluja
  • Ei ylimääräisiä työnantajakuluja, kuten lomia tai sairaspoissaoloja
  • Joustava aikatauluttaa
  • Helppo budjetoida

Hinnoittelu


Interim-palvelun hinnoittelu perustuu henkilön profiiliin, tehtävän haastavuuteen, toimeksiannon pituuteen sekä viikoittaiseen tuntitarpeeseen. Keskimäärin Interim-johtajan tuntihinta on n. 80-150€/hInterim-tarina

 

Ulla Koivula
Case: PlusTV, Jämerä Kivitalot

”PlusTV:llä toimin interim-johtajana maksu-tv -liiiketoiminnan pystyyn laittamisessa, markkinoinnissa ja myynnissä. Jämerä-Kivitaloilla tehtävänäni puolestaan oli digitalisoida myynnin ja markkinoinnin prosessit. Molemmat olivat äärimmäisen antoisia ja tuloksellisia projekteja, molemmille osapuolille.

Interim-johtajuudessa yhdistyy mielestäni kahden roolin parhaat ominaisuudet: konsultin ulkopuolinen näkemys sekä johtajan tulosvastuu. Jälkimmäisen kannalta on oleellista, että saan tehtävässä valtuudet toimia osana johtoryhmää ja tiimiä. Pidän interim-roolissa sen tavoitteellisuudesta. Nautin muutostilanteiden asettamista haasteista ja siitä, että voin tuoda organisaatioon uutta energiaa ja osaamista. Aamuisin on todella helppo olla motivoitunut ja innostunut uudesta työpäivästä – vaikka se minulle muutoinkin on aika luonnollista ;)”Ota yhteyttä asiantuntijoihimme 


Jätä yhteydenottopyyntöInterim johtaja tai -asiantuntija:

Jos olet kiinnostunut toimimaan Interim-toimeksiannoissa kauttamme, niin käythän jättämässä tietosi kantaamme Uraportaalissamme. Klikkaa uraportaalin etusivulta connect ja muista vastata Interim-aiheiseen kysymykseen. Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä heti kun osaamistasi vastaava uusi toimeksianto aukeaa.

Siirry Uraportaaliimme