Hyvinvointialueiden ja sote-alan erityisvaatimukset ovat meille tuttuja jo kymmenen vuoden ajalta. Yhteistyömme sairaanhoitopiirien kanssa alkoi jo vuonna 2013, kun KSSHP etsi Pro-Sourcen avulla uuden sairaalan rakentamisesta vastaavan projektijohtajan:

CASE: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Seuraavan kymmenen vuoden aikana olemme oppineet paljon. Olemme saaneet perehtyä julkisen terveydenhoidon ja sote-sektorin palveluihin todella syvälllisesti, niin hyvässä kuin pahassa. Tiedämme mitä tarpeita organisaatioilla on ja mitä hyvät asiantuntijat ja esihenkilöt toivovat työltään. Tunnemme tiukat aikataulut, valtavan työmäärän ja kireät budjetit, mutta rakastamme silti tätä työtä ja sen merkitystä. 

Hyvinvointialueiden aloittaessa 1.1.2023 meillä on yhteistyö käynnissä jo neljän hyvinvointialueen kanssa, olemme siitä hyvin iloisia ja valmiina panostamaan lisää.

Tutustu tarkemmin palveluihimme julkiselle sektorille:

Palvelumme julkiselle sektorille

Olemme erikoistuneet löytämään erinomaisia johtajia ja asiantuntijoita virka- ja  työsuhteisiin.  Markkinan murrosta kuvaa hyvin toimitusjohtajahakujen suuri määrä. Olemme löytäneet yritysmaailmasta erinomaisen hyvin julkishallintoon sopivia johtajia, jotka ymmärtävät myös julkishallinnon ominaispiirteitä.

Osaamme tukea avoinna olevaa hakuanne ja tuoda siihen lisää kaivattuja osaajia. Olemme kokeneita arvioimaan ihmisten soveltuvuutta nykyiseen tai uuteen  tehtävään – käytössämme on alan johtavat menetelmät ja 20-vuoden kokemus. Tiimityön kehittäminen on lähellä sydäntämme, niin johtoryhmätasolla kuin yksiköissä. Muutoksen keskellä voi myös määräaikainen työsuhde olla järkevä ratkaisu, tutustu Interim ja henkilövuokrauspalveluihimme:

Interim palvelu

Henkilöstövuokraus

Tehokkaimman hyötysuhteen saavutamme, kun asiakasyrityksellämme ei, vahvuuksistaan ja luotettavuudestaan huolimatta, ole kyllin vahvaa työnantajamielikuvaa, tai riittävästi omia resursseja, jotta he pystyisivät itsenäisesti houkuttelemaan vaativien toimenkuvien asiantuntijoita.

 Viimeaikaisia toimeksiantojamme sote-alan asiakkaille:

  • Hyvinvointialueiden johtajat julkiseen terveydenhuoltoon
  • Toimialuejohtajia yksityiselle hoiva-alan organisaatiolle ja julkiseen terveydenhuoltoon
  • Toimitusjohtajia julkisen ja yksityisen terveydenhuollon organisaatioille
  • Tekninen johtaja julkiseen terveydenhuoltoon
  • Talousjohtaja julkiseen terveydenhuoltoon
  • HR Johtajia ja HR päälliköitä julkiseen terveydenhuoltoon
  • Projektiorganisaation johtaja julkisen terveydenhuollon tietojärjestelmähankkeeseen
  • Aluejohtajia yksityiselle hoiva-alan organisaatiolle
  • Yksikönjohtajia yksityisille sote-alan organisaatioille
  • Lukuisia muita julkisen ja yksityisen sote-alan toimeksiantojaTerveysalan Advisory Board

2020 helmikuussa Pro-Source perusti terveysalan Advisory Boardin, johon kuuluu alan johtavaa osaamista sairaanhoitopiirien johdosta, työterveydestä, ortopedian kirurgiasta sekä ylilääkäreiden vastuualueista. Advisory Boardimme vahvan terveysalan tuntemuksen avulla voimme auttaa sinua paremmin oman toimintasi kehittämisessä, osallistua julkiseen keskusteluun ja vaikuttaa positiivisesti koko toimialan kehittämiseen, työnantajakuvan rakentamiseen ja rekrytointien tehostamiseen. 

Toimintamme terveysalalla

2021 teimme Business Finlandin tuella tutkimuksen ”Mitä kyvykkyyksiä hyvinvointialueet tarvitsevat sote-uudistuksen tavoitteiden toteuttamiseksi?” Tämä tutkimus on osoittautunut erinomaiseksi tueksi toiminnan pitkäkestoisessa kehittämisessä.

Tällä hetkellä toimimme aktiivisesti hyvinvointialueiden ja kaupunkien johdon rekrytoinnissa ja johtajien ja asiantuntijoiden osaamismäärittelyiden ja soveltuvuusarvioiden parissa. Hyvinvointialueiden toiminta alkoi 1.1.2023, autamme vanhoja ja uusia asiakkaitamme kaikessa missä vain voimme ja kehitämme toimintaamme tarpeen mukaan.

Asiantuntijamme palveluksessasiTutustu referensseihin

Case – Tamro Oyj

Case – Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri