Olemme erikoistuneet palvelemaan yksityisen ja julkisen sektorin yhtiöitä asiantuntija- ja johtotason osaamisen löytämisessä ja työnantajamielikuvan vahvistamisessa. Rekrytointiyhteistyön lisäksi, autamme asiakasorganisaatioitamme myös johtamisen ja esimiestyön kehittämisessä.

Toimialan tarpeet ja haasteet, julkisen sektorin erityisvaatimukset ja virkojen täyttämisen yksityiskohdat ovat meille tuttuja. Aloitamme yhteistyön aina perehtymällä perusteellisesti asiakasorganisaatioomme: vahvuudet, mahdolliset heikkoudet, mahdollisuudet, uhat ja kilpailutilanne. Perehtymisen teemme sekä itsenäisesti, että yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Tehokkaimman hyötysuhteen saavutamme, kun asiakasyrityksellämme ei, vahvuuksista ja luotettavuudesta huolimatta, ole kyllin vahvaa työnantajamielikuvaa, jotta he pystyisivät itsenäisesti houkuttelemaan korkean kilpailutilanteen toimenkuvien asiantuntijoita.


Lisätietoa palveluistamme terveysalalle:

Palvelumme julkiselle sektorille
Seuraajasuunnittelu – jatkuva resursointi
Talenttitarpeen ennakointi
Määräaikaiset työsuhteet

 Terveysalan Advisory Board

2020 helmikuussa Pro-Source perusti terveysalan Advisory Boardin, johon kuuluu alan johtavaa osaamista sairaanhoitopiirien johdosta, työterveydestä, ortopedian kirurgiasta sekä ylilääkäreiden vastuualueista. Advisory Boardimme vahvan terveysalan tuntemuksen avulla voimme auttaa sinua paremmin oman toimintasi kehittämisessä, osallistua julkiseen keskusteluun ja vaikuttaa positiivisesti koko toimialan kehittämiseen, työnantajakuvan rakentamiseen ja rekrytointien tehostamiseen. 

Toimintamme terveysalalla

2021 teimme Business Finlandin tuella tutkimuksen ”Mitä kyvykkyyksiä hyvinvointialueet tarvitsevat sote-uudistuksen tavoitteiden toteuttamiseksi?” Tämä tutkimus on osoittautunut erinomaiseksi tueksi toiminnan pitkäkestoisessa kehittämisessä.

Tällä hetkellä toimimme aktiivisesti hyvinvointialueiden ja kaupunkien johdon rekrytoinnissa ja johtajien ja asiantuntijoiden osaamismäärittelyiden ja soveltuvuusarvioiden parissa. Hyvinvointialueiden toiminta alkaa 1.1.2023, autamme mielellämme kaikessa missä vain voimme ja kehitämme toimintaamme tarpeen mukaan.

Asiantuntijamme palveluksessasiTutustu referensseihin

Case – Tamro Oyj

Case – Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri