Löydä oikeat osaajat

Olemme erikoistuneet palvelemaan yksityisen ja julkisen sektorin terveysalan yhtiöitä tarvittavan osaamisen löytämisessä ja työnantajamielikuvan vahvistamisessa.

Toimialan tarpeet ja haasteet, julkisen sektorin erityisvaatimukset ja virkojen täyttämisen yksityiskohdat ovat meille tuttuja.

Mielestämme on tärkeää tuntea ylilääkärin, neurologin tai johtavan lääkärin ajatusmaailma ja arvot, jotta osaamme tukea heitä työssään tai hakea heille haluamiaan vaativia kliinisiä johtotehtäviä.

Suomalaisessa terveyskeskuskentässä ongelmana on usein lääkäripulasta johtuva palveluiden saatavuuden heikkous ja huonosti toimivat prosessit. Vuokralääkäreihin tukeutuva toimintamalli ei ole pitkällä jänteellä tehokas, eikä mahdollista sujuvaa yhteistyötä hoitohenkilökunnan kanssa. Olemme kehittäneet terveyskeskuksille uudenlaista monistettavaa palvelumallia, jolla:

  • Varmistetaan lääkäreiden saatavuus
  • Varmistetaan nopea hoitoon pääsy
  • Lyhennetään hoitojaksojen kestoa ja optimoidaan hoitotapahtumien määrää / hoitojakso
  • Nostetaan työnantajamielikuvaa

Kehitä talosi osaamista

Osaamisen hankinnan lisäksi autamme terveysalan organisaatioita kiinteästi esimiestyön kehittämisessä.

Tunnemme alakohtaisesti esimerkiksi digitalisaation osaamisvaatimukset sekä sen, miten digitalisaation ympärille kasvavat uudet osaamiskeskittymät vaikuttavat esimiestyöhön.

Seuraamme tiiviisti megatrendejä, jotka ohjaavat alan kehitystä pidemmällä tähtäimellä.

  • Datan kasvu ja digitalisaatio
  • Omahoidon lisääntyminen
  • Genetiikka
  • Älykkäät tietojärjestelmät
  • Virtuaaliympäristöt


STAR⭑ – Terveydenhuollon uudistaja

Kehitimme yhteistyössä julkisen terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa STAR -toimintamallin, jonka avulla autamme henkilökuntaa ja koko organisaatiota suoritumaan työstään tehokkaammin. Tutustu STAR -toimintamalliin TÄÄLLÄEsimerkkejä palveluistamme terveysalalle

STAR⭑ – Terveydenhuollon uudistaja
Seuraajasuunnittelu – jatkuva resursointi
Talenttitarpeen ennakointi
Interim-palvelu

 Terveysalan Advisory Board

2020 helmikuussa Pro-Source perusti terveysalan Advisory Boardin, johon kuuluu alan johtavaa osaamista sairaanhoitopiirien johdosta, työterveydestä, ortopedian kirurgiasta sekä ylilääkäreiden vastuualueista. Advisory Boardimme vahvan terveysalan tuntemuksen avulla voimme auttaa sinua paremmin oman toimintasi kehittämisessä, osallistua julkiseen keskusteluun ja vaikuttaa positiivisesti koko toimialan kehittämiseen, työnantajakuvan rakentamiseen ja rekrytointien tehostamiseen. Asiantuntijamme palveluksessasiTutustu referensseihin

Case – Tamro Oyj

Case – Keski-Suomen sairaanhoitopiiri