Pro-Source Oy:n juhlaseminaari 29.9.2017

Juhlistamme 15-vuotissyntymäpäiväämme järjestämällä muutosjohtamisen seminaarin Kämpin Peilisalissa. Seminaarissa otetaan poikkitieteellinen näkemys siihen, miten muutoksia johdetaan, kun ei tiedetä, mitä muutoksia on tulossa.

Puheenvuorot

Professori Juha Siltala, Helsingin Yliopisto: Työmarkkinat polarisoituvat ja työmarkkinakansalaisuuden mukana horjuvat myös sosiaaliturva ja yksilöiden identiteetit. Riskit työuralla vaativat vastapainokseen jatkuvuutta muilla elämänalueilla.

Toimitusjohtaja Karoliina Jarenko, Filosofian Akatemia: Karoliina Jarenko uskoo, ettei tulevaisuuden työelämässä ole Juha Siltalan edellä mainitsemista syistä mahdollista menestyä aivan entisen kaltaisella ajattelutavalla. Turvallisuuden tunne löytyy kokemuksesta työn henkilökohtaisuudesta ja oman osaamisen kehittämismahdollisuuksista.

Toimitusjohtaja Markku Kaijala, Pro-Source Oy: Rekrytointi on jalostumassa yksittäisten osaajien etsinnästä jatkuvaan organisaation, esimiestyön ja osaamisen kehittämiseen. Toimitusjohtajan tärkein vastuualue on tunnistaa, milloin organisaation on tehtävä merkittävä suunnanvaihdos, mihin pitää keskittyä, mitä osaamista tarvitaan ja miten muutos organisoidaan.

Seminaaria voit seurata myös Twitterissä #kataklysmi