Autamme valmennustemme avulla kaikissa työuran vaiheissa, olipa kyse sitten uudesta työstä, sopeutustilanteesta, muutosturvasta, organisaation sisäisestä uracoachingista tai seuraajasuunnittelusta ja seuraajan sekä poislähtevän coachingista.
OUTPLACEMENT – SOPEUTUSTILANTEISSA YKSILÖIDEN TUKENA

Muutos- ja sopeutustilanteissa autamme yksilöitä löytämään uuden työn tai heille sopivan muun ratkaisun. Olemme erikoistuneet johdon ja asiantuntijoiden uravalmennuksiin. Outplacement-valmennuksemme takaa valmennettavillemme viimeisimmän tiedon rekrytointiin vaikuttavista asioista ja erinomaiset työnhaun dokumentit, vahvan tietouden yrittäjyydestä ja yrittäjän alkupolun asioista, mahdollisuuden saada tietoa kansainvälisistä työmarkkinoista ja edesauttaa valmennettavien jaksamista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.VALMENNUKSEMME KULMAKIVET


HALUATKO KUULLA LISÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!


REKRYTOINTI

Prosourcen konsulttien vahva rekrytointikokemus tuo hyvän lisän outplacement-valmennuksiimme. Uravalmennettavamme pääsevät kurkistamaan mitä rekrytointikonsultit painottavat rekrytoinnissa, mihin he kinnittävät huomiota. Takaamme, että työnhaun dokumentit ja LinkedIn-profilisi ovat priimassa kunnossa uravalmennuksemme jälkeen. Valmennettavilla on mahdollisuus harjoitushaastatteluihin ja sparraukseen piilotyöpaikkojen hyödyntämisestä.

YRITTÄJYYS

Joskus uusi työ voi olla yrittäjyys. Uravalmennuksessamme tarjoamme apua yrittäjyydestä kiinnostuneille. Teemme tiivistä yhteistyötä eri yrittäjyyden asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme valmennettavillemme  tiiviin paketin yrittäjyydestä ja yrittäjäksi ryhtymisen alkumetreistä online-workshoppien ja yrittäjävieraidemme muodossa.

KANSAINVÄLISYYS

Houkutteleeko kansainväliset työmarkkinat? Onko valmennettavalla halua kansainvälisille työmarkkinoille? Tarjoamme valmennettavillemme mahdollisuuden päästä kansainvälisiin rekrytointiprosesseihin Pro-Sourcen Pohjoismaisten ja kansainvälisten rekrytointikumppaniverkostojen kautta. Pro-Source Oy on osa kansainvälistä OIGP yhteenliittymää

HYVINVOINTI

Me Pro-Sourcella uskomme hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen olevan tärkeä tekijä urasparrauksessa. Panostamme outplacement-valmennuksissamme hyvinvoinnin teemaan. Tarjoamme vinkkejä ja menetelmiä itsensä johtamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmennettavillamme on mahdollisuus osallistua hyvinvointi-workshoppeihin.  Edistämme valmennettaviemme tietoisuutta oman kokonaishyvinvoinnin, jaksamisen ja itsensä johtamisen merkityksestä muuttuneessa tilanteessa.


KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!

 
JOHDON OUTPLACEMENT

Johdon outplacement-valmennuksemme koostuu yksilövalmennuksista, joissa valmennettavan käytössä ovat sertifioidut, talouselämän eritaustaiset valmentajamme. Valmennuksemme ovat täysin muotoiltavissa kunkin johtajan tarpeisiin. Johtajasopimukset, osaamisen brändäys, hallitustyö, Advisor-rooli, yrittäjyys sekä koko- tai osa-aikaeläkkeelle siirtyminen ovat yleisiä teemoja johdon Outplacement-valmennuksissamme.

Takaamme viimeisimmän tiedon työmarkkinoista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tarjoamme valmennettavillemme mahdollisuuden päästä kansainvälisiin rekrytointiprosesseihin Pro-Sourcen Pohjoismaisten ja kansainvälisten rekrytointikumppaniverkostojen kautta. Pro-Source Oy on osa kansainvälistä OIGP yhteenliittymää. Varmistamme, että työnhaun dokumentit ja LinkedIn-profili ovat priimassa kunnossa uravalmennuksemme jälkeen. Valmennuksessamme on mahdollisuus erityisen hallitus-CV:n työstämiseen.

MIKSI PRO-SOURCE?

– sparrausta uuden ratkaisun löytämiseen ja out of the box -ajattelua
– tavoitteellinen, yksilöllinen prosessi kunkin johtajan omiin tarpeisiin
– monipuolinen tietämys ja valmennusosaaminen
– valmennettavien tyytyväisyys 97% (4,85 / 5,0)


KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!ASIANTUNTIJAN OUTPLACEMENT

Asiantuntijan outplacement-valmennukset toteutammme mahdollisuuksien mukaan ryhmä- ja yksilövalmennusten yhdistelmällä. Varmistamme, että työnhaun dokumentit ja LinkedIn-profili ovat priimassa kunnossa uravalmennuksemme jälkeen. Takaamme viimeisimmän tiedon työmarkkinoista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tarjoamme valmennettavillemme mahdollisuuden päästä kansainvälisiin rekrytointiprosesseihin Pro-Sourcen Pohjoismaisten ja kansainvälisten rekrytointikumppaniverkostojen kautta. Pro-Source Oy on osa kansainvälistä OIGP yhteenliittymää.

Tilanneanalyysi ja tavoitteiden määrittäminen, vahvuuskartoitus, oman osaamisen brändäys, piilotyöpaikat ja työnhaku, verkostoituminen, yrittäjyys sekä jaksaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat yleisiä teemoja asiantuntijan Outplacement-valmennuksissamme. Kaikki valmennuksemme ovat täysin muotoiltavissa eri organisaatioiden tarpeisiin.

Valmennamme coachaavalla, ratkaisukeskeisellä otteella. Valmentajamme ovat sertifioituja Business Coacheja ja heillä on käytössään laajasti erilaisia itseanalyysimenetelmiä. Valmennuksemme toteutetaan kasvotusten ja online-valmennuksena.

MIKSI PRO-SOURCE?

– sparrausta uuden ratkaisun löytämiseen ja out of the box -ajattelua
– tavoitteellinen, yksilöllinen prosessi kunkin asiantuntijan omiin tarpeisiin
– monipuolinen tietämys ja valmennusosaaminen
– valmennettavien tyytyväisyys 97% (4,85 / 5,0)

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!
PROPLACEMENT
Uracoaching organisaation sisällä

Mahdollisuus uuteen kukoistukseen nykytyönantajalla. Joskus tulee tilanne kun syystä tai toisesta osaaja ei enää loista nykyisessä työtehtävässään, mutta työnantaja arvostaa hänen osaamistaan ja haluaa pitää hänet organisaatiossa. Tähän tilanteeseen meillä on apuna Proplacement-valmennuksemme. Coachaamme valmennettavaa löytämään sisäisen motivaation ja innostumaan näkemään mahdollisuuksia uusin silmin nykyorganisaatiossaan.

Valmennuksessa käytämme coachaavaa, ratkaisukeskeistä valmennusotetta. Valmennukset ovat yksilötapaamisia ja tapahtuvat kasvotusten ja online-valmennuksena. Juuri nyt koronatilanteen vallitessa toteutamme vain online-valmennuksia.

UUSI TYÖ JA URACOACHING
Vakuuttavasti ensimmäiset kuukaudet

Coachaamme uutta asiantuntijaa ja johtajaa uudessa tehtävässään yksilöcoachingin avulla. Hyvin usein uusi työ ja työympäristö voivat aiheuttaa monia kysymyksiä ja epäilyjä. Organisaation sisällä uusi henkilö ei rohkene kysyä ja esittää kaikkia kysymyksiä, mutta ulkopuoliselle valmentajalle se on helpompaa. Asiakkaitamme palvelevat sertifioidut Business Coachimme ja kokeneet uravalmentajamme. 

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMMEJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ