Paikalliset asiantuntijat – globaalisti

Kun tuot liiketoimintaasi Suomeen tai laajennat sitä ulkomaille, saat meidän ja kumppaniemme kautta käyttöösi aina paikallisen asiantuntemuksen. Konsulttimme Suomessa varmistavat liiketoimintasi ymmärtämisen ja sovittamisen markkinaan ja kumppanimme maailmalla takaavat paikallisen näkemyksen kohdemaassa.

Yhteistyömme HR-konsultointiyritys OI Global Partnersin kanssa merkitsee, että käytössäsi on yli 1000 alan asiantuntijaa 225 toimipisteessä 30 eri maassa. OIGP:n verkosto kattaa suuren valikoiman osaamisen johtamisen ja valmennuksen palveluita markkinakohtaisiin tarpeisiisi.

Kumppanuutemme Kelly Servicesin kanssa puolestaan tarkoittaa, että kauttamme käytössäsi on maailman laajin valikoima osaajia kansainvälisiin rekrytointeihisi. Kelly Services palvelee globaalisti lähes kaikkia Fortune 100 -yrityksiä, työllistää suoraan ja kumppanien kautta yli miljoona asiantuntijaa.

Case: GSGROUP

GSGROUP on Euroopan johtava ajoneuvojen laiteasennusten sekä paikannuksen ja raportoinnin palveluiden tarjoaja. Vahvistaakseen Suomen organisaatiotaan GSGROUP antoi Pro-Sourcelle toimeksiannon kahden johtohenkilön hakemiseksi. Lue lisää

Case: Netbooster

Kun NetBooster päivittyi nykyaikaiseksi digimarkkinoinnin asiantuntijayritykseksi, suurin haaste oli löytää Suomen toimipisteeseen sekä päteviä ihmisiä että yrityskulttuuriin sopivia persoonia. Pro-Source auttoi rakentamaan Netboosterille oikeanlaisen tiimin. Lue lisää

Kyselyiden tuloksia: 

OIGP Partnerit kokouksessa 2017

Tutustu OIGP:n toimintaan – annamme mieluusti lisätietoa! 

Pro-Write – englanninkielinen copywriter-palvelu

Me suomalaiset olemme oikeutetun ylpeitä kielitaidostamme. Englanninkielisen viestinnän suhteen on kuitenkin hyvä olla varma, että laatutaso on yrityksen standardien mukainen. Onko englanninkielinen viestintä selkeää, tarkkaa, idiomaattista, vakuuttavaa ja vaikuttavaa?

Mikäli vastaus on ”ei”, saattaa yrityksesi maksaa kalliin hinnan myynnin menetyksinä, maineen vahingoittumisena, työntekijöiden vaihtuvuutena ja jatkuvina rekrytointeina.

Pro-Write on Pro-Sourcen helppo ja kustannustehokas englanninkielinen copywriting-palvelu yrityksenne kaikkeen englanninkieliseen viestintään käännöstöistä tekstintuotantoon ja -editointiin.