Uuden johtajan rekrytoiminen yritykseen on aina valtavan suuri mahdollisuus. Siksi tilaisuus kannattaa hyödyntää täysimääräisesti. Johdon suorahaussa etsimme avoimeen tehtävään sopivimman henkilön ilman julkista hakua. Koska kontaktoitavat kandidaatit eivät etsi aktiivisesti uusia uramahdollisuuksia, tulee suorahakuprosessin olla molempiin suuntiin sekä läpinäkyvä että luottamuksellinen.

Kaikkein tärkein vaihe suorahaussa on huolellinen toimintaympäristön tutkimus. Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, toimialaan, kilpailijoihin, kulttuuriin ja identiteettiin. Kartoitamme heikkoudet ja kilpailuedut, ja luomme näkemyksen toimialan kehittymisestä lähitulevaisuudessa. Tätä vasten määrittelemme yhdessä kanssasi haettavan henkilön profiilin sekä sen, mitä häneltä odotetaan esimerkiksi ensimmäisen 6 tai 12 kuukauden aikana. 

Tärkeä näkökulmaero on siinä, ettemme koskaan etsi vain sopivaa henkilöä yritykseen, vaan myös sopivaa yritystä henkilölle. Pyrimme aina palvelemaan haettavaa henkilöä hänen uransa rakentamisessa kartoittamalla hänen uratoiveensa ja motivaattorinsa. Kun etsimme osaajalle sellaista ympäristöä, jossa hän voi olla onnellinen, löydämme asiakasyrityksillemme avainhenkilöitä, jotka pysyvät organisaatiossa. 

Johdon suorahakupalvelumme käsittää haun kaikki vaiheet aina valitun henkilön tehtävässä menestymisen seurantaan asti. Annamme kaikille johdon suorahaun toimeksiannoille onnistumistakuun – 97 % löytämistämme kyvyistä pysyy sovitun ajan yrityksen palveluksessa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, he palvelevat yli 15 vuoden ja lukuisien onnistuneesti toteutettujen suorahakujen kokemuksella.