Suorahaku

Olemme erikoistuneet etsimään asiakkaillemme avainhenkilöitä johto-, esimies- ja asiantuntijatason tehtäviin. Suorahakuasiantuntijoidemme markkinatuntemus, huolellinen tutkimustyö sekä laaja kontaktiverkosto takaavat parhaiden
ehdokkaiden löytymisen. Suorahakupalvelumme kattaa kaikki ammattimaisen suorahakuprosessin vaiheet valittujen henkilöiden tehtävässä menestymisen seurantaan asti.

Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, toimialaan, kilpailijoihin, kulttuuriin ja identiteettiin. Kartoitamme heikkoudet ja kilpailuedut, ja luomme näkemyksen toimialan kehittymisestä lähitulevaisuudessa. Tätä vasten määrittelemme
yhdessä kanssasi haettavan henkilön profiilin sekä sen, mitä häneltä odotetaan esimerkiksi ensimmäisen 6 tai 12 kuukauden aikana. 

Tärkeä näkökulmaero on siinä, ettemme koskaan etsi vain sopivaa henkilöä yritykseen, vaan myös sopivaa yritystä henkilölle. Suorahakupalvelumme sisältää aina takuun. 

94 % toimeksiannoistamme päätyy oikean henkilön löytymiseen, ja 97 % löytämistämme kyvyistä pysyy sovitun ajan yrityksen palveluksessa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, he palvelevat yli 15 vuoden ja lukuisien onnistuneesti toteutettujen suorahakujen kokemuksella.

Tutustu asiantuntijoidemme laatimaan Johdon suorahaun oppaaseen.

Rekrytointi

Sopivan ehdokkaan löytäminen on jatkuva haaste etenkin suuremmissa organisaatioissa, joissa tapahtuu usein henkilöstömuutoksia. Pienemmissä yrityksissä epäonnistuneen rekrytoinnin liiketaloudellinen riski on puolestaan
huomattavan suuri.

Kun teemme rekrytoinnin puolestasi, prosessi etenee kanssasi tehdystä osaamisprofiilin kartoituksesta aina rekrytoitavan henkilön lopulliseen valintaan. Tekemissämme rekrytoinneissa on aina takuu.