Markku Miettinen

Senior Partner

Olen peruskoulutukseltani KTM. Olen toiminut suomessa ja ulkomailla pörssinoteeratuissa pankeissa sijoitus- ja rahoitusjohtajan tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaitani olivat: yritysasiakkaat, instituutiot ja varakkaat suvut. Osallistuin pankeissa sekä varainhoitoyhtiöissä: luotto- ja sijoitustoimikuntatyöskentelyyn, valmistellen samalla uusia sijoitustuotteita. Työskentelin myös kansainvälisen pankin henkilöstötoimen rekrytoinnin asiantuntijana pankin toimintojen laajentuessa suomeen.

Olen työskennellyt myös kaupunkien omistamissa yhtiöissä, hallituksen jäsenenä rahoituksen asiantuntijan roolissa useita vuosia.

Suorahausta ja korkean tason HeadHuntigista opin paljon toimiessani useamman vuoden suomessa ja kansainvälisesti toimivassa suomen suurimpiin kuuluvassa suorahakuyhtiössä talousjohtajana – valmistellen samalla toteutetun yrityskaupan. Suorahaun vaativimmissa hauissa toimin usein HeadHunterin asiantuntijaparina: talouteen, varainhoitoon, pankki- ja vakuutustoimintaan liittyvissä johtajatason suorahauissa. Sparrailen nykyisellään myös kasvuyhtiöiden omistajia kasvuun ja kasvun rahoitukseen liittyvissä ratkaisuissa.

Henkilön yhteystiedot

Phone: +358 50 341 0871