Pro-Source rantautui vuoden alussa Kokkolaan

Pro-Sourcen Antti Leimu, Markku Kaijala ja Antti Porko Kokkolassa 1/2024 (kuva: Jukka Lehojärvi)

Pro-Sourcen Markku Kaijala ja Antti Porko kertoivat Keskipohjanmaa -lehden haastattelussa, miksi headhuntingilla on merkitystä myös Keski-Pohjanmaan työmarkkinoilla:    

Syyn rekrytointifirman rantautumiseen Kokkolaan voi arvata. Kokkola tavoittelee vetypääkaupungin titteliä ja suurteollisuusalueen investoinnit – tehdyt ja tulevat – houkuttavat.

Headhunter tekee paljon muutakin kuin hakee työntekijöitä yrityksille. Pro-Source Oy rantautui 4.1.2024 Kokkolaan ja Antti Porko aloitti työt Pro-Sourcen toimistossa Port Towerissa. 

Antti Porko huomauttaa, ettei yhtiö toimi vain Kokkolassa.

– Tässä on ympärillä myös Pietarsaaren ja Ylivieskan sekä Jokilaaksojen kehitysalueet.

Tarvitaan siis työväkeä, myös johtoportaaseen.

– Me keskitymme asiantuntijoiden, johdon ja esihenkilöstön rekrytointiin, Markku Kaijala selvittää.

Käytännössä yritys on jo mukana, kun rekrytointitarpeita vasta suunnitellaan. Mukaan ei siis lähdetä siinä vaiheessa, kun työpaikka tulee hakuun, vaan paljon aikaisemmin.

– Teemme tarvekartoitusta ja valmennamme strategista ymmärrystä. On parempi, että pääsemme kartoittamaan tilannetta etukäteen.

– Sanotaanko, että jos yrityksen oma imu ei riitä, ja jos sopivaa henkilöä ei saada omilla ilmoituksilla palkattua, niin meistä on apua. Toimeksiannossa haemme yritykseen yleensä kahdesta kolmeen henkilöä kerrallaan.


Lue koko artikkeli alla olevan linkin kautta (maksullinen tilaajasisältö)

LUE ARTIKKELI